posted by on Filmpjes, Hoofdgerecht, Recepten, Vega

7 comments

De oplettende kijker en lezer heeft het misschien al gezien: rechts op mijn pagina staat een YouTube-knop. Als je daarop klikt, zie je mijn video’s. Je ziet er nu nog maar drie, maar het worden er meer. Kook- en bakvideootjes maken is namelijk mijn nieuwste hobby.

Dat kon er ook nog wel bij. Alsof koken, reizen, eten, restaurantrecensies lezen (ja, echt!), werken, bakken, schrijven, recepten bedenken, eetwinkelen, met mijn vriendinnen kletsen, uit eten gaan en mijn relatie onderhouden, nog niet genoeg tijd opslokt.

Hebben jullie al zin in die ene waarin ik laat zien hoe je een simpele chocoladesoufflé klaarmaak? Ja? Mooi. Maar nu eerst eentje van de bladerdeegpizza, die natuurlijk niet echt een pizza is, maar waarvan ik niet weet hoe ik het anders moet noemen. Het geschreven recept staat al een half jaar op mijn site, maar misschien dat dit filmpje je er nog beter van overtuigt hoe simpel en lekker dit gerecht is.

PS: ik beloof niets over de regelmaat waarin filmpjes verschijnen. Straks zou ik nog in de stress raken van enige tijdsdruk ;-)

Tags: , , , ,

7 reacties

  1. Smaakmaakster
  2. Smaakmaakster
  3. Annet
  4. PJ

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie