Een speciale dag

feb
2012
14

posted by on Anders, Uitdaging 30

2 comments

Nee, niet omdat de C1000 liefdesrundvlees verkoopt, restaurants weer vol zitten met verliefde stelletjes, de ergste Valentijnscadeaus ever verkocht worden en ik (tevergeefs) wachtte op een kaartje in de bus of het bericht dat ik de rode jurk won (ook tevergeefs).

Vandaag is een speciale dag omdat ik op exact de helft van de uitdagingentijd zit. Over precies een half jaar word ik 31 en dan moeten de opdrachten volbracht zijn. Ik heb dan hersenen gegeten, taarten gemaakt, een dag stage gelopen en een vis aan de haak geslagen.

Maar zover is het nog niet.

Na een lichte paniek in januari, zit de moed er gelukkig weer in. Elf van de dertig opdrachten zijn intussen volbracht en ik oefen met taarten versieren, bakte al verschillende vegaburgers, volgde een workshop sushi maken (daarover later meer) en doe een poging om een dag stage te lopen in een goed restaurant. Daarnaast staat een workshop pasta maken gepland, ga ik in mei in New York op zoek naar de ultieme cheesecake en weet ik hoe de gateau Mariette er uit moet zien en moet smaken.

I’m on a roll.

Bedankt voor jullie steun! Fijne Valentijn, lieve lezers!

(bron foto)

Tags: , ,

2 reacties

  1. Smaakmaakster (Femke)

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie