posted by on Anders

10 comments

Mijn Smaakmaakstercarrière kent al een aantal hoogtepuntjes, maar dit is er wel eentje om te noemen…

Ik ben vermeld, ik ben vermeld, ik ben vermeld!

Claudia Reina, die het boek Onze Smultuin schreef, vroeg me een aantal weken terug of ze mijn recept voor de bietensalade mocht gebruiken in haar digitale magazine over de (moes)tuin.

“Ja!” was natuurlijk mijn antwoord.

Het E-magazine Smultuin is een vervolg op het boek. Het februarinummer van Smultuin bestaat uit tachtig pagina’s goede recepten, tips voor de (moes)tuin en mooie foto’s. En op pagina 55 staat daar ineens mijn naam. Jeeh!

De ironie is dat ik zelf geen tuin heb en dat mijn pogingen tot het kweken van ‘iets’ op het balkon totaal mislukten. Zelfs het aardbeienplantje redde het niet tot het einde van de zomer. Maar zodra ik een tuin heb, word ik natuurlijk lid van Claudia’s leerzame en mooie E-magazine.

Tags: , ,

10 reacties

  1. Smaakmaakster
  2. Annet
  3. Smaakmaakster
  4. Smaakmaakster
  5. Es
  6. Johanna
  7. Nienke

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie