posted by on Anders, Uitdaging 30

2 comments

Twee weken geleden stond er een artikel over mijn uitdagingenjaar in de Provinciale Zeeuwse Courant. De PZC wordt in Zeeland door héél veel mensen gelezen, dus ik kreeg een hoop reacties. De groenteboer had me herkend, de slager vond het leuk dat hij genoemd werd, vroegere buren mailden me en familieleden die ik wilde verrassen, schrokken zich lam, zo op de vroege morgen tijdens het openen van de krant. “Mooi stuk!”, “Leuke foto’s!”

Voor de mensen die het nog niet gelezen hebben…

“Alsof het nooit meer over stamppot mag gaan”

Met dank aan René Schrier, verslaggever van de Provinciale Zeeuwse Courant en Lex de Meester, fotograaf van de PZC.

Eerder schreef ik al dat vooral ík (en niet anderen) vond dat ik niet over stamppot zou mogen schrijven ;-).

Tags: ,

2 reacties

  1. Smaakmaakster

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie