In de krant…

sep
2012
01

posted by on Anders

15 comments

Toen ik ‘ja’ zei op de vraag of er iets in de PZC (en BN De Stem? Heeft iemand die?) geschreven mocht worden over mijn uitdagingenjaar, had ik niet verwacht dat het zó groot ging worden. Maar ach, als er dan belangstelling voor is, dan maar meteen goed.

Twee pagina’s! In het midden! Op zaterdag!

Eén klein dingetje wil ik graag rechtzetten: in het artikel staat dat ik zeg dat sommige mensen (op internet) koken tot iets heel verhevens maken. Ik bedoelde daar echter mee dat we elkaar soms gek maken op internet waardoor ik het gevoel kreeg dat eten wel heel erg belangrijk was en ik geen stamppot meer kon maken, omdat dat niet boeiend zou zijn om over te schrijven. Dat zegt dus niets over anderen, maar meer iets over mijzelf ;-)

Tags: , ,

15 reacties

 1. Smaakmaakster
 2. Daniel
 3. Smaakmaakster
 4. Smaakmaakster
 5. Smaakmaakster
 6. theo
 7. Michelle
 8. Smaakmaakster
 9. Els
 10. Smaakmaakster
 11. lilian

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie