posted by on Madrid (apr '12), Reizen

6 comments

Mijn highlights van Madrid: pimientos de padron, gefrituurde tomaten, paella, gamba’s, asperges met olie en zout, tinto de verano, croquetas, tortilla, wijn in van die leuke kleine glaasjes, jamon de Iberico, PX, thee uit een eenpersoonspotje, eigenlijk álles met olie en zout.

Verder natuurlijk ook Palacio Real, Parque de Ritero, Plaza de Toros, Mercado San Miguel, Calle Cava Baja, de winkels van Chueca en, met 80.000 andere enthousiastelingen, de wedstrijd van Real.

En ik weet genoeg om met mijn paella uitdaging aan de slag te gaan. Jeeh!

Tags:

6 reacties

  1. Smaakmaakster
  2. Smaakmaakster
  3. Nienke

Trackback e pingback

  1. Foodblogevent april 2012 | Smaakmaakster
    [...] Net terug van een paar dagen Madrid krijg ik het recept binnen van Didi. Ik kijk verlekkerd rond op ...

Plaats een reactie