posted by on Recepten, Zoet

4 comments

Cupcakes, zoete broodjes, stokbroden, paasmaaltijden, Oosterscheldekreeften, asperges, ik zag het allemaal voorbij komen deze dagen. Op het internet. Want zelf had ik helemaal geen zin om iets te doen. Het was me überhaupt ontgaan dat het de bedoeling was dat ik met Pasen ‘iets leuks ging bakken’.

Op de bank liggen, in reisgidsen bladeren, films kijken, websites van restaurants bekijken, boekjes lezen. Dát was waar ik zin in had.

Totdat ik zondagavond het recept voor deze kaneelbroodjes van Levine zag. Ik stormde van de bank, Facebookte nog wat vragen over het recept naar haar en stond om half elf ‘s avonds ineens nog een deegje te kneden.

De werkbeschrijving van Levine maakte het recept tot een piece of cake. Het leukste vond ik het deeg vouwen en de plakjes boter schaven. Ik was volledig in mijn nopjes over het aanleren van deze technieken.

En natuurlijk waren de kaneelbroodjes ongelofelijk lekker. En ze verzachtten de pijn ook wel van ons bezoek aan de meubelboulevard: al voor we er aankwamen, aten we het bakje leeg. Hopelijk hadden jullie ook een fijne Pasen.

Het originele recept komt overigens hier

Tags: , ,

4 reacties

  1. Smaakmaakster
  2. Smaakmaakster

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie