Lief blog,

nov
2012
21

posted by on Anders

2 comments

Ik weet het, het klinkt als een slechte smoes: ik heb het een beetje druk, maar ik ben je niet vergeten. Nee, echt niet. Ik denk minstens een paar keer per dag aan je. Ik weet dat ik je verwaarloosd heb. Daar voel ik me best een beetje schuldig over.

Het is niet dat ik je niet meer leuk vind, ik ben juist heel erg blij met je. Ik kom nog regelmatig bij je kijken. Even een idee opdoen voor wat ik moet gaan koken. Alleen nieuwe recepten fotograferen en opschrijven, je aanvullen, verrijken, ik kom er even niet aan toe.

Er zijn andere interessante dingen in mijn leven gekomen: een hele leuke en leerzame baan er bovenop, sportieve uitdagingen, nieuwe hobby’s, mooie reizen die ik ga maken. Maar niets vervangt natuurlijk jou.

Ik ben je niet vergeten, ik denk echt heel vaak aan je. Als ik weer gehaast en ongeïnspireerd door de supermarkt loop. Dan kijk ik nog even naar wat oud, maar natuurlijk ook prima, werk.

Ik kom zeker bij je terug, maar niet meer zo vaak als een jaar geleden, toen ik net met je begon. Maar ik ben je niet vergeten. Echt niet.

Tot snel?

2 reacties

  1. Smaakmaakster

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie