posted by on Anders, Reizen

6 comments

Tja, daar gaan we dan. Op radio, tv en internet komen allerlei jaaroverzichtjes van 2011 voorbij, dus ik doe er ook gewoon eentje. Wat was het weer een mooi, leerzaam en spannend jaar!

2011 bestond uit mooie reizen, het opzetten van Smaakmaakster, hard werken, koken, eten en genieten. Daarnaast speelde een mogelijke verhuizing (naar het buitenland?), een geboortegolf van schattige meisjes bij mijn vriendinnen en een verandering op het werk. Het was een roerig, geweldig jaar.

Ik hoop dat jullie ook een goed jaar hebben gehad. En of dat nu weg was of thuis, alleen of met geliefden of familie, ik hoop dat je genoten hebt! En was het geen leuk jaar voor je, dan vergeten we ‘m snel en dan maken we gewoon van 2012 iets geweldigs.

Een goed 2012 gewenst! Proost!

Mijn jaar in beeld.

Potver, ik heb een mooi leven.

Ik geef toe: deze foto’s geven een ietwat vertekend beeld. Van de momenten dat ik vloekend, zwetend en huilend achter de computer of in de keuken stond, zijn geen foto’s gemaakt. Maar goed, die momenten waren redelijk zeldzaam en verdring ik, want shit, als ik bovenstaande foto’s zie, dan weet ik dat ik een heel gelukkig mens mag zijn.

Tags: ,

6 reacties

  1. Smaakmaakster
  2. Smaakmaakster
  3. Annet

Trackback e pingback

  1. 2011 – een terugblik(je) in foto´s | Avonturen in Oostenrijk
    [...] las ik dit prachtige blog van Smaakmaakster , met haar (eet)beelden uit 2011. Ze merkt hierin op dat het ...

Plaats een reactie