posted by on Bijgerecht, Filmpjes, Gezond, Lunch, Recepten, Snel, Soep, Vega

6 comments

Toen mijn eerste filmpje, die over banana bread, online kwam, kreeg ik een hoop leuke reacties: “Hé, die oven heb ik ook!” “Mooie handen heb je!” “Je moet erbij zetten ‘koken voor mannen’, dat zorgt voor extra bezoekers!”.  Maar ook: “Leuk gedaan!” “Mooi!” en “Duidelijk, ik krijg gelijk zin om dit te maken!”

Bedankt! Oh. Goh. Nou. Opdracht geslaagd!

Wat leuk, al die enthousiaste, positieve reacties! Daardoor besloot ik meer kookfilmpjes te maken met dezelfde opzet: gemakkelijke recepten, uitleg in korte tekst, achtergrondmuziekje, shots van iedere handeling en aan het einde zie je mij nog even, voor nét dat persoonlijk tintje.

Mijn tweede filmpje gaat over gegrilde paprika-tomatensoep. Deze soep is heerlijk én ook nog eens gezond, belachelijk gemakkelijk om te maken en door de gegrilde paprika’s en rode peper super smaakvol en vol pit. Ik voegde er dit keer ook verse tomaten aan toe, omdat ik die toevallig had liggen. Die verse tomaten hoeven er niet in, als je het ontvellen te veel werk vindt. Overigens kan het ook andersom: als je alleen verse producten wilt gebruiken, laat je de tomaten uit pak weg en gebruik je 500 gram verse. Voeg dan wel minder bouillon toe.

Kijk. Daar ben ik weer…

(Oeps: ik heb geen idee wat er mis is, maar het geluid loopt niet mee op dit filmpje. Ik hoop later vandaag uit te vinden wat er aan de hand is. Voorlopig moeten jullie het doen met de beelden…)

Het geschreven recept vind je hier.

Tags: , , ,

6 reacties

  1. Smaakmaakster
  2. Annet
  3. Smaakmaakster
  4. Merel

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie