Pita’s met gezond

okt
2013
07

posted by on Gezond, Hoofdgerecht, Lunch, Recepten, Sandwich, Snel

1 comment

Pita’s gevuld met gezond

Voor 4 pitabroodjes:

150 gram kipfilet in reepjes
halve theelepel paprikapoeder
flinke snuf komijnpoeder
snuf kaneel
snuf peper en zout
2 eetlepels olijfolie

6 cherrytomaten, in vieren
3 eetlepels grof gehakte verse koriander
1 eetlepel grof gehakte verse munt
1 bosui, fijngesneden
halve rode paprika, in blokjes
stuk komkommer van ongeveer 10 cm, in blokjes

zoetzure chilisaus

Verwarm de oven voor, volgens de aanwijzingen op de verpakking van de pitabroodjes. Meng de kipfilet met de specerijen en olijfolie. Bak de pitabroodjes af in de oven.

Meng alle ingrediënten van de ‘salade’. Bak de kipfilet op halfhoog vuur gaar. Vul de broodjes met de salade en de kipfilet. Serveer met een beetje chilisaus.

Tags:

1 reactie

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Plaats een reactie